Swoon förvandlar badrum till finrum. Bygg din badrumsmöbel online!

Ovan: Swoon Side, originalet från 2014, en av våra signaturprodukter med benstativ i metall.

Swoon vill göra det enklare för alla att skapa en personlig stil i badrummet, precis som i resten av hemmet. Vi vill hjälpa till att förvandla badrum till finrum.

Bygg din badrumsmöbel online, så skickar vi den från vår möbelfabrik i Småland direkt till ditt hem. Färdigmonterat och klart!

  • Börja gärna med kolla in våra olika SERIER för att se vilken badrumsmöbel du gillar.
  • Gå vidare till SORTIMENT för att se mått och produktfakta för din badrumsmöbel, samt monterings- och skötselanvisningar.
  • Skräddarsy sedan din möbel i DIGITAL SHOWROOM, så skickar vi den till dig direkt från vår fabrik i Vaggeryd. Fraktfritt inom Sverige.
Var vänlig notera att det är svårt att ge korrekt färgåtergivning på en bildskärm. Beställ gärna hem FÄRGPROVER. Vill du veta mer om om hur du t ex beställer möbel i valfri färg(!), kontakta CUSTOMER SERVICE. Se också VANLIGA FRÅGOR.
 

"Swoon" är ett engelskt uttryck för när man ser något som är så snyggt att man nästan svimmar... Swoon är också namnet på vårt möbelföretag. Sedan lanseringen 2014 har vi fått mycket internationell uppmärksamhet, och har även tilldelats ELLE  Decoration Swedish Design Awards. Vi kan badrum. "Vi har lång erfarenhet och har arbetat med badrum i Norden under 20 år tillsammans med designer Fredrik Wallner och vår möbelfabrik i Småland " säger grundaren av Swoon, Lars Tobiasson.