Square
Swoon Square, Swallows Nest
Square
Square Tvättställsskåp

Mjukstängande fullutdragslådor som ger gott om plats för förvaring.

Square
Square Tvättställsskåp

Dold innerlåda, förvaringsaskar medföljer.

Swoon Square Tvättställsskåp

Stor mjukstängande fullutdragslåda med tvättbar antiglidmatta. Dold innerlåda med flyttbara förvaringsaskar.

Square
Swoon Spegelskåp

Med spegelglas på sidorna av skåpet.

Square
Swoon Spegelskåp

Dubbelsidiga spegeldörrar, och speglar såväl på skåpets utsidor som i skåpets bakstycke. Mjukstängande gångjärn, eluttag och LED-belysning.

Square
Swoon Spegelskåp

Med energisnål LED-belysning.

Square
Square Högskåp

Som tillval finns utdragbar tvättkorg och tygförvaring som fästes på dörrens insida.

Swoon Square Högskåp

Tillval till alla våra högskåp, en utdragbar och avtagbar tvättkorg.

Swoon Square Högskåp

Tillval till alla högskåp, en tvättbar tygförvaring med 14 stycken fack.

Swoon Square Tvättställskåp har en stor, fullt utdragbar och mjukstängande låda med tvättbar antiglidmatta, samt en dold inre låda med flyttbara förvaringsfack. Finns i bredderna 500 mm, 650 mm, 800 mm och 1000 mm. Tvättstället har ej bräddavlopp. Ben i massiv ask är tillval. Swoon Square Högskåp har en mjukstängande dörr och 4 hyllplan, varav 2 är flyttbara. Tvättkorg och tygförvaring för dörrens insida finns som tillval. Komplettera gärna med Swoon Spegelskåp som har dubbelsidiga, mjukstängande dörrar samt spegel i skåpets rygg och på skåpstommens båda utsidor. Spegelskåpet är även utrustatmed ett eluttag och en energisnål LED-lampa med lång livslängd och en färgtemperatur (5500K) som simulerar dagsljuset och ger en ärligare make-up belysning. Samma belysning är snyggt integrerad i vår tunna planspegel Swoon Spegel som har kantlister i spegelutförande.

Se produktinformation, mått, monteringsanvisningar med mera: Swoon Square Tvättställskåp, Swoon Square Högskåp, Swoon Spegelskåp, Swoon Spegel och övriga produkter under SORTIMENT.

"Nutida klassisk badrumsmöbel med stram och kraftig ramlucka som passar bra med både tunna grepp i krom, eller porslinsknopp och massiva träben för den riktigt klassiska inredningen."

Fredrik-Wallner.jpg
Fredrik Wallner, Designer