Soft Tvättställsskåp
Swoon Soft Tvättställsskåp

Två fullutdragslådor med mjukstängning.

Soft Tvättställsskåp
Swoon Soft Tvättställsskåp

Mjukstängande fullutdragslåda. Tvättbar mörkgrå antiglidmatta medföljer. Dold mjukstängande innerlåda med tre stycken flyttbara förvaringsaskar i frostad vit hårdplast. Skåpet inklusive fronter är färdigmonterat vid leverans. Monteringsbeslag och justerbara upphängningsbeslag medföljer. Tvättställ i porslin, utan bräddavlopp. Bottenventil och vattenlås ingår.

Swoon Soft Tvättställsskåp

Stor mjukstängande fullutdragslåda med tvättbar antiglidmatta. Dold innerlåda med flyttbara förvaringsaskar.


Produktfakta

Swoon Soft Tvättställsskåp

Badrumsmöbel med mjukt rundade fronter (19 mm) och infräst grepp samt handfat i hårt och tåligt sanitetsporslin. Badrumsskåpet har en stor, fullt utdragbar, låda med tvättbar antiglidmatta, samt en dold inre låda med flyttbara förvaringsaskar. Lådorna är mjukstängande med soft-closingfunktion. Tvättstället har ej bräddavlopp. Bottenventil, tvättställblandare, och benbockar till badrumsmöbel är tillval.

OBS! Du kan även välja din egen kulör på Tvättställsskåp Swoon Soft. Se mer info nedan!

Tvättställ

- S 500x135x400 mm (BxHxD). Djup bassäng: 120 mm.

- M 650x145x450 mm (BxHxD). Djup bassäng: 125 mm.

- L 800x145x500 mm (BxHxD). Djup bassäng: 125 mm.

- XL 1000x150x500 mm (BxHxD). Djup bassäng: 125 mm.

- Tjocklek 22 mm

- Vit. Sanitetsporslin, utan bräddavlopp.

- Komplett vattenlåssats från Prevex med flexrör medföljer.

- OBS! Bottenventil är tillval och medföljer ej.


Underskåp

- S 494x600x395 mm (BxHxD)

- M 646x600x445 mm (BxHxD)

- L 796x600x495 mm (BxHxD)

- XL 994x600x495 mm (BxHxD)

- Infräst grepp med färgmatchad lackerad grepptäckplåt, mått: 383x33 mm.

- Mjukstängande fullutdragslåda med i askutförande (melamin). Tvättbar mörkgrå antiglidmatta medföljer.

- Dold mjukstängande innerlåda. Tre stycken flyttbara förvaringsaskar i hårdplast medföljer.

- Monteringsbeslag och justerbara upphängningsbeslag medföljer.

- Badrumsskåpet inklusive fronter är färdigmonterat vid leverans.

- Benbock i massiv ask är tillval.

- OBS! Du kan välja din egen favoritfärg på ditt tvättställsskåp från Swoon! Det är samma pris för en egen valfri NCS-kulör som för Swoons utvalda kulörer som också tillverkas mot order. Dock ej vit och svart ask som är lagervara och har ett lägre pris!

Lägg önskad möbel i Varukorgen i valfri kulör (ej vit eller svart ask). Välj t ex kulören Shades of Emeralds. Gå därefter vidare till Kassan och ange önskad kulör i fältet "Övrigt". Skriv t ex "OBS! Tvättställsskåpet skall vara NCS S 5040-B60G". För mer info kontakta Customer Service.   

 

Materialfakta

Tvättställ

Porslinstvättställen, som under produktionsprocessen hettas upp till ca 1200 grader Celsius, har en blank, hård, reptålig, glaserad yta som är kemikaliebeständig. Undantaget är mycket starka syror och starka alkalier (t ex kaustiksoda). Porslinstvättställ är förutom att de är lättstädade och lättskötta även ljusbeständiga.

Porslin är ett keramiskt naturmaterial, innehåller bl a lera, kaolin och kvarts, och är levande i tillverkningsprocessen vilket medför att mindre *skevhet och buktighet kan förekomma. Även längdmåttet kan påverkas och toleransnivån ligger på plus/minus 2% av tvättställets totala längd.

*Om en glipa mellan tvättställ och underskåp vid något hörn är större än max 4 mm, placera en 4 mm distans mellan tvättstället och skåpet. Tryck ned tvättstället mot distansen, då ska glipan mellan tvättställ och skåp inte vara större än 4 mm i det diagonalt motsatta hörnet. Ett spel mellan tvättställ och skåp på ca 8 mm är alltså godkänt om man kan väga av mot det diagonalt motsatta hörnet.

 

Skåpstommar

- Alla målade stommar är tillverkade av så kallad fukttrög melaminbelagd spånskiva som behandlats för att vara mer tålig mot fukt än traditionella skivmaterial. Dessutom är stommarna UV-lackade i tre skikt, glans 30, för att få en lättstädad och snygg yta med hög finish. 

- Stommar i svart ask är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard), en formstabil träfiberskiva med hög täthet, som behandlats för att vara tålig mot fukt och som är belagda med äkta askfanér som skyddas av tålig syrahärdande svarttonad infärgad klarlack (glans 30). Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i struktur mot badrumsmöbler som vi visar på våra bilder.

 

Lådor

- Lådsidor, bakstycke och lådbotten är tillverkade av fukttrög melaminbelagd fukttrög spånskiva i askutförande.

 

Lådfronter och luckor

- Alla målade fronter och luckor är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard) och är lackade med syrahärdande lackfärg i glans 30.

Side, och Single Side: 16 mm MDF med 8 mm fals.

Soft, och Single Soft: 19 mm MDF med infräst grepp med färgmatchad lackerad grepptäckplåt.

Square, och Single Square: 20 mm MDF, med 90 mm bred ram.

 

Hyllplan

- Vit och valfri färg; 12 mm melaminbelagd fukttrög spånskiva.

- Svart ask; 12 mm melaminbelagd spånskiva.