Swoon Högskåp

Tillval till alla våra högskåp, en utdragbar och avtagbar tvättkorg.

Swoon Högskåp

Tillval till alla högskåp, en tvättbar tygförvaring med 14 stycken fack.


Produktfakta

Swoon Soft Högskåp

Högskåp med mjukt rundad dörr, tjocklek 19 mm, med infräst grepp och färgmatchad lackerad grepptäckplåt. Mjukstängande gångjärn med soft-closingfunktion. Dörren är vändbar och kan både vänster- och högerhängas. Högskåpet har två fasta och två flyttbara hyllplan. Som tillval finns tvättbar tygförvaring som fästs på insidan av dörren, en utdragbar och uttagbar tvättkorg samt benbockar i massiv ask.

 

Högskåp

- 300x1700x353 mm (BxHxD)

- Mjukt rundad dörr, tjocklek 19 mm, med infräst grepp, 383x33 mm, och färgmatchad lackerad grepptäckplåt. Dörren är vändbar för höger- eller vänsterhängning.

- Mjukstängande gångjärn med soft-closing funktion.

 - Två stycken flyttbara hyllplan, 12 mm.

 - Två stycken fasta hyllplan, 12 mm.

 - Monteringsbeslag och justerbara upphängningsbeslag medföljer.

 - Skåpet, exklusive dörr, är färdigmonterat vid leverans.

 - Tygförvaring 200x1100 mm (BxH) är tillval. Tvättbar. 14 st förvaringsfickor; 8 st 140x100 mm, 4 st 100x65 mm, och 2 st 100x50 mm. Finns i färgerna Creme och Black.

 - Tvättkorg 220x475/400x295 mm är tillval. Silverlackerad metall. Utdrag- och avtagbar.

 - Benbockar i massiv ask finns som tillval.

Materialfakta

Skåpstommar

- Alla målade stommar är tillverkade av så kallad fukttrög melaminbelagd spånskiva som behandlats för att vara mer tålig mot fukt än traditionella skivmaterial. Dessutom är stommarna UV-lackade i tre skikt, glans 30, för att få en lättstädad och snygg yta med hög finish.

- Stommar i svart ask är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard), en formstabil träfiberskiva med hög täthet, som behandlats för att vara tålig mot fukt och som är belagda med äkta askfanér som skyddas av tålig syrahärdande svarttonad infärgad klarlack (glans 30). Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i struktur mot badrumsmöbler som vi visar på våra bilder.

 

Luckor

- Alla målade fronter och luckor är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard) och är lackade med syrahärdande lackfärg i glans 30.

Side, och Single Side: 16 mm MDF med 8 mm fals.

Soft, och Single Soft: 19 mm MDF med infräst grepp med färgmatchad lackerad grepptäckplåt.

Square, och Single Square: 20 mm MDF, med 90 mm bred ram.

 

Hyllplan

- Vit och valfri färg; 12 mm melaminbelagd fukttrög spånskiva.

- Svart ask; 12 mm melaminbelagd spånskiva.