Swoon Single (Square) Tvättställsskåp

Alla Single Tvättställskåp är utrustade med 2 stycken integrererade handdukshängare.

Swoon Single (Square) Tvättställsskåp

Alla Single Tvättställsskåp har en mjukstängande dörr.


Produktfakta

Swoon Single Soft Tvättställsskåp

Snygg smart liten badrumsmöbel för gästtoaletten. Endast 250 mm djup. Tack vare att höjden är 700 mm rymmer skåpet ändå förvånansvärt mycket! Samtliga tvättställsskåp i serien Swoon Single har en mjukstängande dörr, 2 flyttbara hyllplan, och två stycken smarta handdukshängare som är monterade på båda sidorna av skåpets stomme. Det tunna tvättstället i porslin, endast 14 mm, saknar bräddavlopp. Bottenventil medföljer ej.

 Du kan välja vilken kulör du vill på tvättställsskåpet, se med information nedan!

 

Tvättställ

- 420x125x250 mm (BxHxD)

- Tjocklek 14 mm

- Vit. Sanitetsporslin, utan bräddavlopp.

- Komplett vattenlåssats från Prevex med flexrör medföljer.

- OBS! Bottenventil är tillval och medföljer ej.

- Tvättställsblandare och bottenventil är tillval.

 

Underskåp

- 408x700x244 mm (BxHxD)

- Single Soft, mjukt rundad dörr med infräst grepp (311x33 mm), tjocklek 19 mm

- Mjukstängande gångjärn.

- Två stycken integrerade handdukshängare.

- Två flyttbara hyllplan.

- Bakstycke som förhindrar att saker ramlar bakom hyllplan.

- Monteringsbeslag och justerbara upphängningsbeslag medföljer.

- Skåpet, inklusive fronter, är färdigmonterat vid leverans.

- Handtag är tillval och monteras själv. Borrmall finns som tillval

- OBS! Du kan välja din egen favoritfärg på ditt tvättställsskåp från Swoon! Det är samma pris för en egen valfri NCS-kulör som för Swoons utvalda kulörer som också tillverkas mot order. Dock ej vit och svart ask som är lagervara och har ett lägre pris!

Lägg önskad möbel i Varukorgen i valfri kulör (ej vit eller svart ask). Välj t ex kulören Shades of Emeralds. Gå därefter vidare till Kassan och ange önskad kulör i fältet "Övrigt". Skriv t ex "OBS! Tvättställsskåpet skall vara NCS S 5040-B60G". För mer info kontakta Customer Service.   

 

Materialfakta

Tvättställ

Porslinstvättställen, som under produktionsprocessen hettas upp till ca 1200 grader Celsius, har en blank, hård, reptålig, glaserad yta som är kemikaliebeständig. Undantaget är mycket starka syror och starka alkalier (t ex kaustiksoda). Porslinstvättställ är förutom att de är lättstädade och lättskötta även ljusbeständiga.

Porslin är ett keramiskt naturmaterial, innehåller bl a lera, kaolin och kvarts, och är levande i tillverkningsprocessen vilket medför att mindre *skevhet och buktighet kan förekomma. Även längdmåttet kan påverkas och toleransnivån ligger på plus/minus 2% av tvättställets totala längd.

*Om en glipa mellan tvättställ och underskåp vid något hörn är större än max 4 mm, placera en 4 mm distans mellan tvättstället och skåpet. Tryck ned tvättstället mot distansen, då ska glipan mellan tvättställ och skåp inte vara större än 4 mm i det diagonalt motsatta hörnet. Ett spel mellan tvättställ och skåp på ca 8 mm är alltså godkänt om man kan väga av mot det diagonalt motsatta hörnet.

 

Skåpstommar

- Alla målade stommar är tillverkade av så kallad fukttrög melaminbelagd spånskiva som behandlats för att vara mer tålig mot fukt än traditionella skivmaterial. Dessutom är stommarna UV-lackade i tre skikt, glans 30, för att få en lättstädad och snygg yta med hög finish. 

- Stommar i svart ask är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard), en formstabil träfiberskiva med hög täthet, som behandlats för att vara tålig mot fukt och som är belagda med äkta askfanér som skyddas av tålig syrahärdande svarttonad infärgad klarlack (glans 30). Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i struktur mot badrumsmöbler som vi visar på våra bilder.

 

Lådor

- Lådsidor, bakstycke och lådbotten är tillverkade av fukttrög melaminbelagd fukttrög spånskiva i askutförande.

 

Lådfronter och luckor

- Alla målade fronter och luckor är tillverkade av fukttrög MDF (Medium Density Fiberboard) och är lackade med syrahärdande lackfärg i glans 30.

Side, och Single Side: 16 mm MDF med 8 mm fals.

Soft, och Single Soft: 19 mm MDF med infräst grepp med färgmatchad lackerad grepptäckplåt.

Square, och Single Square: 20 mm MDF, med 90 mm bred ram.

 

Hyllplan

- Vit och valfri färg; 12 mm melaminbelagd fukttrög spånskiva.

- Svart ask; 12 mm melaminbelagd spånskiva.