Swoon lanserar nya badrumsmöbler som förvandlar badrum till finrum

PRESSMEDDELANDE STOCKHOLM 2016-07-14

Preview! Swoon AW16/17

I september lanserar svenska Swoon nya badrumsmöbler som ger ännu större möjligheter att skapa en personlig stil i badrummet, precis som i resten av hemmet. Swoon vill förvandla badrum till finrum.

De nya serierna Swoon Studio och Swoon Stone erbjuder nästan obegränsad valfrihet. Badrumsmöbler, med eller utan benstativ, i valfri färg, formgivna av Fredrik Wallner. Ovanpåliggande handfat och heltäckande möbeltvättställ i porslin i matchande kulörer från italienska Globo, design av Claesson Koivisto Rune.

För att möta trenden med väggmonterade blandare, så kommer de nya heltäckande möbeltvättställen i Swoon Studio både med och utan hål för tvättställsblandare. Dessutom i mindre storlekar för att även passa i små badrum.

Högupplösta bilder (tif) samt bilder för web (jpg) finns att ladda ned nedan! Bilderna är fotograferade av Kristofer Johnsson med styling av Lotta Agaton.

Om företaget: Swoon är ett nytt företag med lång erfarenhet av badrum i Norden. Swoon vill göra det enklare för alla att köpa personliga badrumsmöbler med smarta förvaringslösningar. Skräddarsy möblerna online och få badrumsinredningen direkt till hemmet från fabriken i Småland, färdigmonterat och klart.

Bilder

swoon-studio-grey_2.jpg
Swoon Studio, Seal

Tvättställsskåp och Benstativ: Swoon Studio, i kulör Seal. Knopp: Dot, Krom. Väggblandare: Box006, Krom. Spegel: Rund 700.


swoon-studio-drawer.jpg
Swoon Studio, Seal

Nya Swoon Studio Tvättställsskåp, i kulör Seal. Med matchande grått möbeltvättställ i porslin och mjukstängande fullutdragslåda med smarta förvaringslådor.


swoonstudiosealgrey.jpg
Seal grey

Ny grå kulör för säsongen AW16/17. Välj någon av de kulörer vi valt ut och skräddarsy din badrumsmöbel i Digital Showroom. Eller välj din helt egna kulör (NCS)!


swoon-studio-badrumsinredning.jpg
Swoon Studio, Seal

Tvättställsskåp och Benstativ: Swoon Studio, i kulör Seal. Knopp: Dot, Krom. Väggblandare: Box006, Krom.


swoon-studio-badrum.jpg
Swoon Studio, Seal

Tvättställsskåp och Benstativ: Swoon Studio, i kulör Seal. Knopp: Dot, Krom. Väggblandare: Box006, Krom.