Swoon förvandlar badrum till finrum

Swoon är ett engelskt uttryck för när man ser någon, eller något, som är så snyggt att man nästan svimmar. Swoon är också namnet på ett nytt möbelföretag med lång erfarenhet. Grundare och VD, designer och möbelsnickerier har arbetat tillsammans över 15 år med badrum i Norden.

Swoon vill göra det enklare för alla att skapa en personlig stil i badrummet - precis som resten av hemmet! Bygg dina badrumsmöbler online och få dem levererade direkt till hemmet från fabrik. Färdigmonterat och klart! 

   banner1_2.jpg

Swoon har lanserat ett helt nytt koncept inom badrumsinredning. Möbelserierna är ritade av Fredrik Wallner och öppnar helt nya möjligheter att skräddarsy inredningen i badrummet. Du väljer serie och storlek samt kombinerar själv färger, knoppar, handtag, ben och blandare direkt i Digital Showroom, trycker på ”beställ” och får den specialtillverkade och färdigmonterade badrumsinredningen levererad direkt hem till dörren från vår fabrik i Småland.

– Vi har ritat badrumsmöbler vi själva vill ha hemma och saknat. Vi har givit detaljerna mycket uppmärksamhet, som tunna tvättställ i porslin, knoppar i kork och koppar, benstativ i metall, benbockar i massiv ask samt lagt till praktiska detaljer som lönnfack och dolda innerlådor. Vi försöker vara modernt nyskapande, i både form och funktion, säger Swoons designer Fredrik Wallner.

Så här säger Lars Tobiasson, grundare och VD för Swoon: – Vi ville göra något helt nytt. Jag har jobbat länge med badrum och vet att många är lite trötta på standardinredningar. Med Swoon kan alla skapa en egen, personlig stil i badrummet, precis som i resten av hemmet. Vi vill förvandla badrum till finrum!

 

Grundare och VD Lars Tobiasson, Swoon