Integritetspolicy

Integritetspolicyn omfattar de personuppgifter som Swoon samlar in, främst när du gör en beställning via vår hemsida swoon.se.

Utöver denna policy gäller även våra Allmänna Villkor för inköp på swoon.se

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Swoon AB, org.nummer: 556915-9675 med adress Ulriksborgsgatan 9, 112 18 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter behandlar Swoon?

I samband med din beställning behandlar vi och spar dina uppgifter för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig. De personuppgifter som behandlas när du lägger en beställning hos oss är dina kontaktuppgifter, dvs namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Var vänlig notera att Swoon ej kan genomföra din beställning om du inte uppger ovan nämnda personuppgifter.

När du genomför ett köp på eller besöker swoon.se kommer även viss teknisk information inhämtas automatiskt av oss som t ex IP-adress och geografisk information samt vilken webbläsare och operativsystem som används.

Ändamål för behandling av dina personuppgifter?

Swoon behandlar framförallt dina personuppgifter för att för att kunna genomföra och administrera din beställning via swoon.se.

För att hantera kundtjänstärenden som t.ex. frågor och eventuella reklamationer. För att kunna analysera och förbättra din upplevelse på swoon.se

För att vi skall kunna följa tillämplig lagstiftning som bokföringslagen samt konsumenträttslig lagstiftning.

Är dina personuppgifter tillgängliga för andra?

Swoon kan komma att dela dina personuppgifter till utvald tredje part, framförallt med vår fabrik, logistikföretag och IT-support. Endast för de angivna ändamålen ovan.

Dina personuppgifter kan även delas om det är nödvändigt för att fullgöra förpliktelser enligt lag, t ex vid en myndighetsförfrågan.

Swoon använder sig av tredjepartsleverantörer för betalningar som du gör till Swoon. Det innebär att Swoon inte behandlar t ex dina bank- eller kreditkort.

Hur skyddar Swoon dina personuppgifter?

För att du ska känna dig trygg har vi vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter.

Hur länge behandlar Swoon dina personuppgifter?

Vi sparar personuppgifterna så länge som det behövs för de ändamål de samlades in, eller så länge som det krävs för att uppfylla krav som finns i bokförings- eller konsumenträttslig lagstiftning.

Åtkomst till dina personuppgifter

Du har rätt att begära åtkomst, ändringar eller borttagning av dina uppgifter eller protestera mot hantering av dina uppgifter, genom att skicka ett e-postmeddelande till info@swoon.se eller ett brev till: Swoon AB, Ulriksborgsgatan 9, 11218 Stockholm.

I enlighet med lag ska denna begäran vara underskriven och en kopia av identitetshandling med din underskrift ska bifogas. Du ska också ange till vilken adress svaret ska skickas.