Business to business

Swoon AB är ett nytt möbelföretag med lång erfarenhet. Vår grundare Lars Tobiasson har tidigare arbetat som produktchef för både IDO Badrum och Ifö Sanitär, och har arbetat tillsammans med såväl designer Fredrik Wallner som möbelsnickerierna WOG Trä i Vaggeryd och finska Kankari i snart 20 år. Vi kan badrum!

Vi samarbetar idag med såväl stylister, inredare, arkitekter, grossister som installatörer och byggföretag. Vi levererar direkt till kund från vår fabrik i småländska Vaggeryd för att kunna erbjuda badrumsmöbler till rätt pris.

Alla möbler är självklart fuktsäkra och kan alltid beställas i valfri kulör (NCS). Det gäller även våra benstativ som blivit något av en signaturprodukt för Swoon. Vid större kvantiteter tar vi även fram helt kundunika produkter inklusive speglar, väggskåp, garderober, tvättsskåp med mera!

Ta gärna kontakt med oss på info@swoon.se om du vill beställa färg- och materialprover eller låna en möbel för fotografering. Eller ring Lars Tobiasson 070-305 02 30 om du vill veta mer om Swoon eller önskar en offert för såväl små som stora renoverings- och byggprojekt. 

Vi är både stolta och glada att presentera våra senaste samarbeten i Sverige och Norge:

IMOLA, Vistaberg 1:6, 43 st villor och radhus utöver det vanliga. Arkitekt: Lomar Arkitekter.

Vistaberg 1:6 Huddinge

Vistaberg 1:6 Swoon Soft

SKÖNA HUS, Nektarinen. Byle Allés nya landmärke, 14 bostadsrätter. Arkitekt: Sandell Sandberg.

Nektarinen, Byle Allé

Nektarinen, Swon Soft

IMOLA, Högmora 2:24. 12 villor, 32 kedjehus/radhus. Arkitekt: Lomar Arkitekter.

Högmora 2:24, villor

Högmora 2:24, Swoon Soft

Högmora 2:24, radhus

Högmora 2:24, Swoon Soft

TOBIN PROPERTIES, Skräddaren. 73 lägenheter i Bromma. Arkitekt: BSK Arkitekter. Inredningsarkitekt: Triqueiros Architecture. 

Skräddaren

Skräddaren, Swoon Soft

APT Properties, Nordre Gate 9. 5 st townhouses i Oslo. Arkitekt: Arkasa Arkitekter. 

Nordre Gate 9, townhouse

Nordre Gate 9, Swoon Side