AW 14/15 - badrumsmöbeltrender från Swoon

PRESSMEDDELANDE STOCKHOLM 2014-11-03

 

AW14/15 - badrumsmöbeltrender från Swoon

Stockholmsbaserade Swoon vill ge alla möjligheten att skapa en egen personlig stil i badrummet, precis som i resten av hemmet. Swoon vill göra badrum till finrum!

På swoon.se kan man själv skräddarsy sina möbler för badrummet. Man väljer mellan fyra olika möbelserier, kombinerar färger och tillbehör online, trycker på ”beställ” och får de specialtillverkade möblerna levererade direkt hem till sin bostad.

Nu utökar Swoon det breda kulörutbudet i sitt Digital Showroom med två nya favoritfärger för hösten/vintern 2014-2015. ”September Lingonberries” och ”Shades Of Emerald”.

”Om man kontaktar vår kundservice kan man till och med få en möbel från Swoon i sin favoritfärg, dvs. i en valfri NCS-kulör. Alla har en favoritfärg, och vi har alla!” säger Lars Tobiasson, VD för Swoon.

Det fullständiga pressmeddelandet finns att ladda ned i pdf-format nedan. Högupplösta bilder (tif) samt bilder för web (jpg) finns också att ladda ned, se nedan.

Bilderna är fotograferade av Kristofer Johnsson med styling av Lotta Agaton.

Bilderna får endast användas i sammanhang där Swoons produkter beskrivs i ett journalistiskt syfte. All annan användning är ej tillåten. Obs! Swoon, fotografen och stylistens namn måste anges.

Bilder

swoon_aw14-15_september_lingonberries.jpg
Swoon AW14/15, September Lingonberries

Ny lingonröd kulör. Matcha gärna med koppar eller mässing. Prova själv online i Swoons Digital Showroom.


swoon_side_lingonberries.jpg
Swoon Side, September Lingonberries

Tvättställsskåp Side 810, med smal siluett. Utrustad med generös låda och smart fack för förvaring av mindre föremål.


swoon_side_lingonberries_detail.jpg
Swoon Side, September Lingonberries

Tvättställsskåp Side i ny lingonröd kulör med tunt tvättställ i porslin och tunna fronter. Blandare och knoppar i borstad koppar.


swoon_side_red_cutout.jpg
Swoon Side, September Lingonberries

Side Tvättställsskåp 810, med smal siluett. Utrustad med generös låda och smart fack för förvaring av mindre föremål. Tvättställsblandare och knoppar i borstad koppar.


swoon_aw14-15_shades_of_emerald.jpg
Swoon AW14/15, Shades Of Emerald

Nya kulören Shades Of Emerald. Kombinera gärna med tvättställsblandare i matchande mässing.


swoon_soft_emerald_brass.jpg
Swoon Soft, Shades Of Emerald

Soft Tvättställsskåp 1000, i nya kulören Shades Of Emerald. Dold innerlåda ger gott om förvaring. Benbockar i massiv ask (tillval).


swoon_emerald_brass_detail.jpg
Swoon Soft, Shades Of Emerald

Soft Tvättställsskåp med tvättställsblandare i polerad mässing och mjukt rundad lådfront med integrerat grepp i mässing.


swoon_soft_green_cutout.jpg
Swoon Soft, Shades of Emerald

Soft Tvättställsskåp 1000, i nya kulören Shades Of Emerald. Dold innerlåda ger gott om förvaring. Benbockar i massiv ask (tillval). Tvättställsblandare och integrerat grepp i mässing.